Om Oss

Sandviken Center – ventilasjonsservice AS er en salgs og servicebedrift innenfor fagområdene ventilasjon og inneklima med tradisjoner fra 1966.

Vårt mål er å være en bedrift med høy faglig kompetanse som kan gi våre kunder den beste service, både i enkle og mer kompliserte inneklimaspørsmål. Vi har i tillegg til ingeniører og prosjektledelse, egne ventilasjonsmontører og serviceteknikere.

Vår hovedfokus er installasjon av ventilasjonssystemer, og vi har spesialisert oss på rehabilitering av næringsbygg hvor vi er engasjert i hele prosessen i prosjektet fra start til mål. Vi arbeider tett med byggherre, arkitekt, og øvrige prosjekterende og utførende. I de fleste prosjekter utfører vi prosjekteringen internt, men i noen tilfeller arbeider vi sammen med andre prosjekterende. Det beste resultatet oppnås når prosjekterende og utførende løser oppgaven som et team, med åpen dialog for valg av løsninger og produkter.

Vi har godkjenning for ansvarsrett i tiltaksklasse 3 både for prosjektering og utførelse av inneklimatekniske installasjoner. Vi har avtaler med mange faste kunder innen rehabilitering, forebyggende service, reparasjoner og vedlikehold.

Kontakt oss gjerne for tilbud om nyinstallasjoner eller serviceavtale.

Vi har gjennomført oppdateringskurs i regi av Teknologisk Institutt og Norges Astma og Allergiforening som gir oss rett til å benytte tittelen GODKJENT INNEKLIMAVEILEDER.